ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gelénaglar i Sollentuna - Allt om vackra Gelénaglar i Sollentuna
Gelénaglar - Bäst information om GelénaglarGelénaglar i Sollentuna

Gelénaglar

Det finns totalt 4 skönhetssalonger som håller på med bland annat gelénaglar i Sollentuna och flera av dessa salonger har mer än en person som är kunnig på naglar. Ibland är svårt att hitta någon som är riktigt bra gelénaglar i Sollentuna och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra skönhetssalong eller nagelterapeut. Man kan också jämföra olika skönhetssalonger som håller på med gelénaglarna på nätet.


Eftersom det finns många som gör gelénaglar i Sollentuna kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av teknik de använder. Innan du ringer till en någon salong för att diskutera gelénaglar bör du ha en idé om vad du vill ha så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bra info kan du få om gelénaglar kan du hitta på webbsidor från olika skönhetssalonger.
I Sollentuna går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gelénaglar genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som fixar gelénaglar i Sollentuna

Pamelas Nails & Beauty

Kung Agnes Väg 10

191 48 Sollentuna

KICKS

Glimmervägen 10

191 62 Sollentuna

LE Fotvårdsklinik

Bygdevägen 37

191 63 Sollentuna

KICKS

Allfarvägen

191 47 Sollentuna