ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gelénaglar i Lidingö - Allt om vackra Gelénaglar i Lidingö
Gelénaglar - Bäst information om GelénaglarGelénaglar i Lidingö

Gelénaglar

Det finns totalt 4 skönhetssalonger som håller på med bland annat gelénaglar i Lidingö och flera av dessa salonger har mer än en person som är kunnig på naglar. Ibland är svårt att hitta någon som är riktigt bra gelénaglar i Lidingö och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon gällande en bra skönhetssalong eller nagelterapeut. Man kan också jämföra olika skönhetssalonger som håller på med gelénaglarna på nätet.


Eftersom det finns många som gör gelénaglar i Lidingö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av teknik de använder. Innan du ringer till en någon salong för att diskutera gelénaglar bör du ha en idé om vad du vill ha så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Bra info kan du få om gelénaglar kan du hitta på webbsidor från olika skönhetssalonger.
I Lidingö går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gelénaglar genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som fixar gelénaglar i Lidingö

Touch Beauty and Health Clinic

Bodalsvägen 20

181 36 Lidingö

Nail Power AB

Torsvikssvängen 11

181 34 Lidingö

Din salong på Lidingö

Vasavägen 1A

181 42 Lidingö

Nordström J. Handels AB

Förrådsvägen 1

181 41 Lidingö